Sukupolvenvaihdokset – Tissari

Sukupolvenvaihdokset

Sukupolvenvaihdokset

Sukupolvenvaihdokset

Sukupolvenvaihdostilanteissa suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Verotuksen huomioon ottaminen on olennainen osa sukupolvenvaihdosprosessia, jotta yritystoiminta saadaan siirretyksi jatkajalle verotuksen kannalta mahdollisimman edullisesti ja samanaikaisesti myös luovuttajan näkökulmasta järkevällä tavalla.

Sukupolvenvaihdostilanteet perhepiirissä tai lähisukulaisten kesken voidaan toteuttaa usein sukupolvenvaihdoksen verohuojennuksia hyväksi käyttäen. Näissäkin tilanteissa suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin, niin että verovaikutukset saadaan selvitettyä ennen järjestelyyn ryhtymistä.

PALVELUMME

Tavoitteemme on toimia asiakkaallemme luotettavana kumppanina tarjoamalla osaamistamme ja tukeamme yritystoiminnan eri vaiheissa. Lakisääteisen tilintarkastuksen yhteydessä käymme läpi mm. yhtiön sisäistä valvontaa, liiketoimintaa, riskejä, tietojärjestelmien tuottamia tietoja sekä veroasioita.

Lakisääteisen tilintarkastuksen lisäksi tarjoamme neuvontapalvelut liittyen verotukseen, yritysjärjestelyihin sekä kirjanpitoon liittyvissä erityistilanteissa.