Yritys – Tissari

Joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua

Yritys

Juha Tissari Oy on hyväksytty tilintarkastusyhteisö, joka tarjoaa tilintarkastus- ja neuvontapalveluja eri liike-elämän alueilla toimiville yrityksille ja yhteisöille.

Yhtiömme aloitti toimintansa vuonna 2005 Kuopiossa, ja suurin osa asiakkaistamme on Itä- ja Keski-Suomesta.

Taloushallinnon, yhtiöoikeuden ja verotuksen osaamisemme on monipuolista ja laaja-alaista. Oman toimistomme kokeneiden ja alalle suuntautuvien nuorempien asiantuntijoiden lisäksi hyödynnämme verkostoomme kuuluvia ammattilaisia aina, kun se edistää asiakkaamme etua.

Juha Tissari Palveluksessasi

Juha Tissari Palveluksessasi

Vankka kokemus ja toimintavarmuus

Ammattitaitomme pohjautuu monipuoliseen kokemukseen tilintarkastus- ja rahoitusalalla. Toimialamme edellyttää ehdotonta luotettavuutta ja toimintavarmuutta, ja yrittäjänä niiden merkitys korostuu entisestään. On kunnia olla sanansa mittainen!

Tilintarkastuskokemus

7 vuotta Kuopiossa tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab:n palveluksessa, jossa osallistuin eri toimialoilla toimivien ja erikokoisten yhtiöiden ja konsernien tarkastuksien suunnitteluun, ohjaukseen ja toteuttamiseen.

Koulutus

2010 JHT-tutkinto, Helsinki
2002 KHT-tutkinto Helsinki
1995 Kauppatieteiden maisteri, taloudellishallinnollinen tiedekunta, pääaine laskentatoimi, Tampere
1986 Yo-merkonomi, Varkaus
1983 Ylioppilastutkinto, Pielavesi

Rahoitusalan kokemus

10 vuotta luottoneuvottelijana, perintä- ja notariaattitoimihenkilönä, ryhmäesimiehenä ja laskentavastaavana useissa eri osuuspankeissa ja Osuuspankkikeskuksessa.

Yrittäjäkokemus

Vuodesta 2005 alkaen oma tilintarkastustoimisto. Tilintarkastusten lisäksi palveluihimme kuuluu neuvonta ja konsultointi taloushallinnon asioissa sekä kirjanpidon, yhtiöoikeuden ja verotuksen kysymyksissä.